Waarom onze organisatie

Werken voor een snelgroeiend en ambitieus familiebedrijf
Hoogstaande high-end, design producten
Volledige verantwoordelijkheid voor een eigen regio

Wij bieden

Bonus / winstregeling
Lease auto

Onze recruiter

Koen Mathijssen

Over ons

Basalte: design en intelligente technologie
Basalte is fabrikant van design domotica voor intelligent living en richt zich op de high end residentiële markt en luxe jachten. Gebruiksvriendelijke technologie in combinatie met een hoogwaardig design: vanuit dit idee is Basalte ontstaan en dit is vandaag de dag nog steeds zo. Het begon allemaal met een innovatieve designschakelaar maar Basalte is uitgegroeid tot zoveel meer. Exclusieve luidsprekers, subtiele bewegingsmelders, eigen servers en zelfs een intelligente afstandsbediening.

Met slechts een lichte aanraking van de afstandsbediening, schakelaar of app activeer je de juiste sfeer in huis. Jouw favoriete muziek vult de kamer, de sfeerverlichting gaat aan en een aangename temperatuur staat ingesteld. Het ultieme en comfortabele thuisgevoel. Alles kan vanop afstand ingesteld en aangepast worden. De integratie van al deze functies in een intelligente en gebruiksvriendelijke designapp is Basalte Home. Een totaaloplossing voor meer comfort in de intelligente woning.

Innoveren en internationaal groeien
Basalte is opgericht in 2008 en nog steeds grotendeels in handen van de familie. Het team bestaat uit ruim 80 medewerkers. Met eigen salesmensen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en de VS zet Basalte sterk in op internationale groei.
Een van de doelen van Basalte is om continu te innoveren. Met 20 engineers in dienst, blijft het Belgisch bedrijf voorop lopen en heeft het een unieke positie in de markt veroverd. Eenvoud, transparantie, een scherpe focus en duurzaamheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

Basalte in Nederland
Basalte is inmiddels een gekende naam in Nederland. Op dit moment is er één Nederlandse Accountmanager actief die de hele Nederlandse markt bewerkt. Om de groeiambitie van Basalte te realiseren, ‘dichter op de markt te zitten’ en de efficiëntie te vergroten, kiest het bedrijf er nu voor om een tweede Nederlandse collega aan te nemen voor het Zuidelijke deel van Nederland.



Onze waarden

Duurzaamheid
scherpe focus op duurzaamheid
Eenvoud
qua aanpak
Transparantie
in de bedrijfscultuur

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
met CV
Eerste interview
online
Assessment
online
Tweede interview
kennismaking met Basalte
Laatste selectiegesprek
bij Basalte