Wij bieden

Opleidingsbudget
Korting op je sportabonnement via het Bedrijfsfitnessplan Nederland
Actieve ersoneelsvereniging met activiteiten voor werknemers en gezin.

Onze recruiter

Over ons

ITS is Europees marktleider als producent van huishoudelijke verpakkingen. Van aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie tot en met bakpapier, boterhampapier, koffiefilters, braadzakken, stoomzakken en hersluitbare zakken. In haar hypermoderne en innovatieve fabriek in Apeldoorn produceert ITS voor tal van kritische en veeleisende grote Europese supermarktketens en groothandels. Vanuit een eigen warehouse met uitgebreide opslagcapaciteit levert ITS uit voorraad aan afnemers in geheel Europa. In het huismerk van de klant, of eigen merk van ITS. 

 

ITS (ca. 150 medewerkers) is een solide familiebedrijf uit Apeldoorn dat ruim 40 jaar geleden is opgericht. Het bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen, grote slagvaardigheid en een enorme persoonlijke betrokkenheid. Zowel productietechnisch als logistiek stelt ITS zich flexibel op om aan de wensen van hun klanten te voldoen. 



ITS onderscheidt zicht in de markt door een hoge kwaliteit te leveren. En dit is ook op de werkvloer te merken! Van de kantoren tot aan de productie, maar ook de koffie en de bureautafels... Alles hier is netjes en van hoge kwaliteit.
Kees Verkerk Senior Buyer