Waarom onze organisatie

Jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf
Veel doorgroei mogelijkheden
Werkzaam voor alle vooraanstaande werven in Noord West Europa

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Afhankelijk van de functie bieden we je intern dan wel extern een opleiding aan op onze kosten
Een plek binnen een bedrijf waar je veel kan leren en je iedere dag wordt uitgedaagd

Over ons

Seable&Co is de gespecialiseerde aanbieder van onderdelen die ontspanning en beleving brengen aan boord van superjachten en residentiele projecten. 

Met de verschillende divisies hebben we veel complementaire kennis, vakmanschap en vaardigheden in huis. Door dit brede scala aan expertise, innovatie en samenwerking leveren we compleet maatwerk van volledige ruimtes aan boord. De vier divisies binnen Seable&Co zijn gespecialiseerd in zwembaden, whirlpools en spa ruimtes (SeableSpa), buiten meubilair en teak dekken (SeableWood), natuursteen afwerking (SeableStone) en innovaties en gespecialiseerde klant leveringen (SeableStudio). Continue investeren we in kennis, innovatie en opleiding van onze specialisten. Daarnaast heeft Seable&Co haar engineering en productie zelf in huis. Daarom kunnen we op het hoogste niveau blijven presteren. 

Seable&Co werkt voor vrijwel alle gerespecteerde werven in zowel Nederland als Duitsland. We werken aan onderdelen aan boord die voor een eigenaar van groot belang zijn om optimaal van het jacht te genieten. We hebben meer dan 80 jaar ervaring in de superjachtindustrie. Met een groep van meer dan 100 enthousiaste en getalenteerde specialisten zijn we gezamenlijk onderscheidend door vanuit verschillende disciplines te kunnen werken aan de wensen van onze klanten. Door onderlinge samenwerking en door intensief met onze klanten samen te werken zijn we in staat om ons zelf continue te verbeteren en te innoveren. De nadruk op innovatie stelt Seable&Co in staat om steeds meer te focussen op het vakmanschap waar onze opdrachtgevers ons om roemen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. 

Binnen Seable&Co is er een gespecialiseerde divisie op het gebied van maatwerk buiten meubilair en dek afwerking in teak of alternatieve materialen. Onze deskundigheid op het gebied van materiaalkennis, integratie van technologie en detaillering stellen ons in staat om unieke maatwerk meubels te produceren. Voor de dek afwerking van ieder jacht hebben we een uniek proces ontwikkeld dat ons als geen ander in staat stelt om de hoogste kwaliteitsnorm te behalen met minimale installatietijd aan boord. SeableWood expertise bestaat onder andere uit: • Teak en dectona dekken; • Vlaggenmasten en caprails; • Custom buitenmeubilair; • Buiten keukens.

Waarom kies je voor SeableWood?

Sinds 1982 werken wij voor het absolute topsegment in de superjachtbouw. Een omgeving die je niet snel ergens anders vindt. Alles wat we maken is custom made en vervaardigd met de meest exclusieve houtsoorten. Geen ontwerp is hetzelfde en geen wens is te gek. Voor eentonig werk hoef je je bij ons dus geen zorgen te maken! Nieuwsgierig geworden? Op onze website krijg je een indruk van onze projecten. Echter mogen wij in verband met geheimhouding niet alles publiek laten zien - ook dát is werken voor de absolute top.

Waarom werken bij Seable&Co?

• Jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf
• Veel doorgroei mogelijkheden
• Werkzaam voor alle vooraanstaande werven in Noord West Europa
• Veel verschillende disciplines gecombineerd



Onze waarden

Innovatief
De nadruk op innovatie stelt Seable&Co in staat om steeds meer te focussen op het vakmanschap waar onze opdrachtgevers ons om roemen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
Stabiliteit
Seable&Co heeft meer dan 80 jaar ervaring in de superjachtindustrie.
Volmaaktheid
Technologisch perfecte producten creëren wij gecombineerd met ultiem comfort en een esthetisch mooi design.
Pionieren
Het vermogen om te presteren onder de uitdagende omstandigheden aan boord en op zee is een van de drijvende krachten achter Seable&Co.
Samen
Door intensieve samenwerking met collega’s en met onze klanten zijn we in staat om ons zelf continue te verbeteren, te innoveren en te kunnen werken aan de wensen van de klant.
Vakmanschap
Vakmanschap is de kern van alles wat wij maken en doen, dit in combinatie met innovatie waarbij ambachtelijke kennis samengaat met technologie.
Het liefste wat ik zelf doe en het mooiste vind, is met massief hout werken. Maar goed alles wat ik maak, als ik het van begin tot het einde kan maken is gewoon mooi. Je weet je begint met niks, en het eindproduct is altijd gewoon geweldig.
Wilco
Wilco Productie leider binnendienst

Bij SeableWood is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Druk op de knop om je sollicitatie te versturen
Telefonische screening
We bellen je om je sollicitatie door te nemen
Eerste interview
Onze HR recruiter nodigt je graag uit voor een gesprek en een heerlijke kop koffie of thee
Tweede interview
Mogelijk willen we elkaar nog iets beter leren kennen
Aanbod
Als de 'klik' er is en je wil bij ons komen werken doen we je graag een aanbod!
Onboarding
We zetten een plan uit om jou intern op te leiden