Waarom onze organisatie

Internationaal marktleider met interessant groeipotentieel
Productiebedrijf met een technisch hoogwaardige product
Drive in business development en professionalisering van de sales organisatie

Wij bieden

Lease auto
100K - 150K bruto OTE

Onze recruiter

Anneke van der Pasch

Over ons

TenCate Outdoor Fabrics
TenCate Outdoor Fabrics in Nijverdal ontwikkelt en produceert technisch textiel en is de internationaal marktleider op het gebied van doek voor kampeertenten. Het bedrijf heeft een rijke historie en ontstond in de tweede helft van de vorige eeuw, toen vakantie bereikbaar werd voor een groot publiek. In de recreatie markt wordt het doek van TenCate Outdoor Fabrics door haar klanten gebruikt bij de productie van o.a. voortenten, familietenten, vouwwagens, daktenten, glamping tenten en festivaltenten. TenCate Outdoor Fabrics is expert, heeft jarenlange ervaring en wordt door haar klanten gezien als een betrouwbare en innovatieve partner. De 60 medewerkers werken dagelijks samen aan verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en tevredenheid van de klanten.

Heytex
Sinds augustus 2021 is TenCate Outdoor Fabrics onderdeel van de Duitse Heytex. Heytex is met 550 medewerkers en eigen fabrieken in Duitsland, Nederland, de Verenigde Staten en China, wereldmarktleider in innovatieve en hoogwaardige technisch textiel met een belangrijke toegevoegde waarde voor haar klanten.

De ambitie van TenCate Outdoor Fabrics
TenCate Outdoor Fabrics heeft te ambitie om te groeien in volume, commerciële resultaten en in de tevredenheid van haar klanten. Hiervoor ziet zij mogelijkheden binnen de recreatiemarkt. Daarnaast liggen er heel concrete kansen en een groot potentieel in de Europese markt voor buitenzonwering en in de Verenigde Staten voor de gehele product portfolio. Een derde pijler voor deze groeiambitie is het moderniseren en professionaliseren van de interne organisatie.  

 


Onze waarden

Nuchter
qua mentaliteit
Verantwoordelijkheid nemen
en laten nemen
Ondernemen
op doelgerichte manier

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
met CV
Eerste interview
online
Assessment
online
Tweede interview
kennismaking met TenCate Outdoor Fabrics
Laatste selectiegesprek
bij Heytex