Waarom onze organisatie

Geen droge boterham meer dankzij de verzorgde lunch in de kantine
Een werkomgeving waar automatisering centraal staat
Passie voor duurzaamheid

Wij bieden

Dagelijks verzorgde lunch
Centrale gelegen aan de A12 Ede
25 vakantiedagen

Onze recruiter

Over ons

Bij Unbrick maak je deel uit van een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van duurzame woningen en investeert in een duurzame toekomst. Wij geloven dat het bouwen van woningen duurzamer, sneller en slimmer kan. Innovatie en het uitdagen van conventionele denkwijzen zit in ons DNA, en we streven ernaar om de bouwsector te transformeren.

Sinds 2020 produceren we luxueuze, modulaire vakantiewoningen die als LEGO-blokken worden geassembleerd in onze eigen productiestraat in Ede. Ons doel is om op een duurzame manier te werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij Unbrick hebben we grote ambities. We streven ernaar om volledige woningen te bouwen in een ongekend snel tempo, waarbij het assembleren in de productiestraat slechts één dag in beslag neemt. De volgende dag vindt de afmontage op locatie plaats, waarbij elk detail tot in de puntjes wordt afgewerkt.



Vanaf het begin gesprek tot aan het contract blijft Flox in nauw contact. Altijd loon op tijd, altijd lachen tijdens bbq’s of vrijmibo’s. Geen negatieve ervaringen met deze organisatie gehad. Aanrader!
Jordy van Barlingen Administratief medewerker