Over ons

Van de Vin ramen en kozijnen geldt als een van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige houten kozijnen voor de Nederlandse zakelijke markt.
Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in projectmatige productie voor nieuwbouw (woningen en appartementen) en renovatie. De hoogwaardige houten kozijnen worden gefabriceerd in eigen fabriek waarย  80 vakbekwame en betrokken medewerkers dagelijks enthousiast in de weer zijn voor opdrachtgevers als aannemers, woningbouwverenigingen en groot onderhoud bedrijven. De houten kozijnen worden op maat vervaardigd en geleverd als halffabricaat of als eindproduct uitgevoerd in aflak en beglazing. Vooral de aflak en beglazing is de laatste jaren enorm toegenomen. Van de Vin opereert voornamelijk als toeleverancier van de bouw, maar neemt tevens ontwerp, engineering, montage, nazorg en onderhoud ook voor eigen rekening. Doel van het in Heeze [NB] gevestigde familiebedrijf is om de beste ketenpartner te zijn voor houten kozijnen.
ย 
Kenmerkend voor de organisatie zijn de hoge mate van flexibiliteit, innovatie en vooruitgang. Daarnaast een zeer nauwe betrokkenheid bij haar klanten en partners en werkelijke voeling met de markt. Vooral project overstijgend samenwerken om te komen tot nieuwe oplossingen, kortere doorlooptijden en het voorkomen van faalkosten is daarbij een speerpunt.

Over CAPHILL EXECUTIVES:
CAPHILL EXECUTIVES is een erkend bureau voor werving & selectie, gespecialiseerd in bemiddeling van top- en middenkader. Kenmerkend zijn de discrete behandeling, het hoge inlevingsvermogen, de snelheid van handelen en de flexibele instelling.ย 

CAPHILL EXECUTIVES vertaalt wensen van opdrachtgevers naar relevante functie-eisen en gewenste persoonskenmerken en garandeert een uiterst nauwkeurige en op het vacatureprofiel afgestemde voorselectie.
ย